>18 / <17 / Esports / Oci / Turisme

“Aventura’t”: Guia de turisme actiu

Pels que encara no sapigueu que fer aquest pont us compartim la guia de turisme actiu “Aventura’t” creada pels companys i companyes de Xarxa Joves.net.

Han reunit en una mateixa guia diverses referències d’activitats de turisme actiu i instal·lacions per a allotjar-se a tota la Comunitat Valenciana. Utilitzant el buscador de la guia trobareu tota mena d’activitats (senderisme, esports extrems, esports més tradicionals…) amb totes les seues característiques i les entitats que les organitzen i tots els allotjaments (cases rurals, zones d’acampada i recreatives, albergs, refugis, granges escola…) amb els seus serveis i informacions pràctiques per al seu ús. A més a més, podeu relacionar activitats i allotjaments i a l’inrevés: què fer i on poder allotjar-se o bé on anar i quines activitats de turisme actiu poder realitzar.

D’altra banda la guia permet la seua actualització interactiva: si coneixes alguna instal·lació o activitat o alguna dada de les que ja tenim a la guia s’ha de modificar es pot fer des de la mateixa web amb el corresponent formulari. Amb això millorem el seu contingut i el mantenim actualitzat.

Anuncis