>18 / <17 / Ajuntament / Benicarló / Cultura / Joventut / Oci

Actes 9 d’Octubre a Benicarló

Enguany, els actes commemoratius de la diada del Nou d’Octubre començaran dijous 5 a les 10.00 hores amb l’arribada de la flama del Correllengua, que sortirà des del Mucbe i passarà per la plaça de la Constitució fins arribar a la plaça de Sant Bartomeu. Allí tindrà lloc la lectura del manifest en defensa de la llengua i una actuació teatral per a xiquets i xiquetes a càrrec de Món d’Animació. L’acte comptarà amb la participació de totes les escoles de Benicarló i dels usuaris del Centre Ocupacional Maestrat IVAS (Institut Valencià d’Acció Social).

D’altra banda, el dia 6 a les 20.00 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició «Il·lustres valencians il·lustrats», basada en el llibre del mateix títol de Migue Martí i Judith Coronado.

Per tal de calfar motors de cara al dia gran, diumenge 8 a les 22.30 hores tindrà lloc el concert gratuït del grup de rock valencià Smoking Souls a la plaça de Sant Bartomeu.

Els actes més institucionals tindran lloc dilluns dia 9. A les 11.30 hores s’ha programat la cercavila festiva, amb sortida des de l’Ajuntament i amb l’acompanyament de la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i el Grup de Danses la Sotà. El final de la cercavila serà la plaça de Sant Bartomeu, on tindrà lloc l’acte institucional a les 12.00 hores. Com ja és tradicional, a les 10.00 hores s’ha programat la Marxa popular ciclista pels carrers de la ciutat, amb sortida des de la plaça de la Comunitat Valenciana.

Programació

Anuncis