Associacions / Benicarló / Joventut / NOTÍCIES CIAJ

II Fira de la Joventut

L’objectiu de la II Fira de la Joventut és la construcció d’una xarxa que afavorisca la col·laboració entre les entitats juvenils i permeta l’intercanvi d’experiències, idees i iniciatives. Enguany, la Fira comptarà amb la participació d’una àmplia mostra d’associacions juvenils representatives de les inquietuds del col·lectiu a Benicarló.

El programa d’activitats engegarà a les 18.00 h amb l’apertura de les parades informatives i diferents activitats, tallers i propostes lúdiques. Més tard, a les 18.30 h, tindrà lloc la primera de les taules redones, al voltant de la participació a les universitats i els drets i deures dels estudiants. Serà l’inici d’un seguit de propostes de debat, entre les quals destaca la xarrada taller «La visualització creativa en l’educació».

Les alternatives musicals de la Fira de la Joventut arribaran a partir de les 19.30 h, amb concerts de F8 i Methana. Després d’una pausa per a un sopar de pa i porta a les 22.00 h, la música tornarà a l’escenari amb Anacardos Lata i els discjòqueis Joan Blancadell i DJ Nira. Al llarg de tota la tarda hi haurà servei de barra.

La Fira i la seua intensa programació és possible gràcies a les nombroses reunions mantingudes amb les entitats juvenils i la cerca d’un consens entre les diferents inquietuds que les mouen. A més, l’esdeveniment és fruit dels espais participatius on els propis joves han pogut opinar, participar, conèixer-se i proposar activitats.

 

cartell Fira

Anuncis